De sectie Updates en scherm delen

In dit artikel vind je een overzicht van de sectie Updates en scherm delen in Personio. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat is de sectie Updates en scherm delen?

In de sectie Updates en scherm delen vind je de laatste productupdates, evenementen en community-updates, en kun je je abonneren op onze nieuwsbrieven. Het is ook een supportgedeelte waar je je scherm veilig kunt delen met een supportmedewerker van Personio.

Als je de sectie Updates en scherm delen wilt gebruiken, ga je naar Help > Support en updates > Updates en scherm delen. Je kunt dan kiezen uit een aantal opties die hieronder uitvoeriger worden beschreven.

Productupdates

In het gedeelte Productupdates vind je alle informatie over nieuwe functies in je account. Het gebied bevat een lijst van alle nieuwste releases in aflopende volgorde en je kunt ze bekijken wanneer je maar wilt.

Tip
Er verschijnt een punt naast Updates en scherm delen om je op de hoogte te brengen van nieuwe updates.

Evenementen en community-updates

In het gedeelte Evenementen en community-updates vind je informatie over de nieuwste klantenevenementen, zoals onze online User Group Meetings. Je vindt er ook nieuws over de Personio Community en manieren waarop je van dit boeiende platform gebruik kunt maken.

Tip
Er verschijnt een punt naast Updates en scherm delen om je op de hoogte te brengen van nieuwe updates.

Nieuwsbrieven

Wanneer je klikt op Nieuwsbrieven, word je doorgestuurd naar deze pagina waar je je kunt abonneren op onze nieuwsbrieven voor updates over de nieuwste productfuncties, toekomstige webinars en evenementen, speciale aanbiedingen voor klanten, en nog veel meer. Kies de e-mails die je wenst te ontvangen en schrijf je op elk moment uit.

Deel je scherm

In Personio kun je je scherm veilig delen met een supportmedewerker. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in het probleem dat je ondervindt, zodat we je kunnen uitleggen hoe je het kunt oplossen.

Wanneer je in gesprek bent met een supportmedewerker en je je scherm wilt delen, kan de medewerker een code doorgeven die je kunt invoeren in het venster Deel je scherm. Klik op Sessie starten om te beginnen met delen.

Tijdens een schermdeelsessie wordt alleen het browsertabblad waarop Personio wordt weergegeven, gedeeld met de medewerker. Bovendien wordt persoonlijk identificeerbare informatie (PII) verborgen voor de medewerker, waardoor de gevoelige gegevens van je bedrijf nog beter worden beschermd.

Wie heeft toegang tot de sectie Updates en scherm delen?

De sectie Updates en schem delen is voor iedereen zichtbaar, maar de menu-items verschillen naargelang de rol van de medewerker. Alleen accounteigenaren en contracteigenaren kunnen hun scherm delen, terwijl het gedeelte Productupdates alleen toegankelijk is voor beheerders, accounteigenaren en contracteigenaren.

Bekijk de onderstaande tabel voor een duidelijk overzicht van de medewerkersrollen met toegang tot de sectie Updates en scherm delen.

Alle medewerkers Beheerders Accounteigenaren/contracteigenaren
Nieuwsbrieven
Evenementen en
Community-updates
Productupdates
Deel je scherm