Hoe wijzig ik de taal van mijn Personio-account?

Personio is momenteel beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Nederlands. Je kunt de taal van je Personio-account wijzigen en een andere taal kiezen dan de taalinstelling van je bedrijf.

De taalvoorkeur wijzigen

Als je een andere taal wilt instellen, log je in op je account, klik je rechtsboven op je profielfoto en selecteer je Persoonlijke instellingen. Bovenaan het menu Instellingen vind je de optie Taal. Klik op Bewerken en kies de taal die je wilt gebruiken. Klik op Opslaan om je keuze te bevestigen.

Nadat je de wijziging hebt aangebracht, worden ook uitnodigingsmails en andere e-mailnotificaties in je voorkeurstaal verzonden.

Zelfs na het wijzigen van de taal worden sommige elementen nog altijd weergegeven in de standaardtaal van je bedrijfsaccount. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij medewerkersrollen of wervingsfases. Dat komt doordat nog niet alle delen van Personio in verschillende talen weergegeven kunnen worden.

Hier lees je hoe je de taal voor je bedrijfsaccount instelt.