Bulkexport van documenten voor medewerkers

In dit artikel wordt beschreven hoe medewerkers al hun eigen documenten in een keer vanuit Personio kunnen exporteren.

Documenten in bulk exporteren

Deze functie is alleen beschikbaar voor de medewerker zelf en kan niet worden uitgevoerd door anderen, zoals accountbeheerders.

Voor de exportfunctie zijn de toegangsrechten van je account belangrijk. Documenten worden alleen in de export opgenomen als de medewerker minimaal weergaverechten heeft voor de betreffende documentcategorie. Klik hier voor meer informatie over rollen en toegangsrechten in Personio.

Als je een bulkexport van documenten wilt genereren, ga je in je account naar het tabblad Documenten en klik je op het downloadpictogram (naast de zoekbalk). Klik vervolgens op Nieuwe gegevensexport creëren. Je ontvangt een e-mail van Personio zodra de export gereed is. Dat kan even duren, afhankelijk van de grootte van je bestanden.

De download blijft vanaf de exportdatum een week lang beschikbaar. Daarna wordt het bestand automatisch verwijderd en moet het, indien nodig, opnieuw gegenereerd worden.