Hoe stel ik een Personio-wachtwoord opnieuw in?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je als medewerker of als beheerder het wachtwoord van een Personio-account kunt resetten.

Je wachtwoord opnieuw instellen als medewerker

Je kunt het wachtwoord van je Personio-account resetten via het inlogscherm van Personio.

Ga om je wachtwoord opnieuwe in te stellen naar de Personio-pagina van je bedrijf en klik op Wachtwoord vergeten?.

Voer het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen op je Personio-account. We sturen je een e-mail met een link. Gebruik deze link om het wachtwoord van je Personio-account te resetten.

Wachtwoorden opnieuw instellen als een beheerder

Beheerders kunnen een e-mail naar medewerkers sturen waarmee ze hun Personio-wachtwoord opnieuw kunnen instellen. Ga hiervoor naar het profiel van de betreffende medewerker, klik op het pictogram met de drie puntjes en selecteer Account beheren. Selecteer in het nieuwe venster E-mail om wachtwoord opnieuw in te stellen verzenden.

Als je het e-mailadres van een medewerker in zijn/haar Personio-account wijzigt, moet je ook een e-mail sturen om het wachtwoord opnieuw in te stellen, zodat de medewerker zich kan aanmelden met het nieuwe e-mailadres.

Opmerking
Na drie mislukte inlogpogingen wordt het Personio-account van de medewerker vergrendeld. Ontdek hoe je een vergrendeld gebruikersaccount opnieuw activeert.