Hoe reset ik mijn wachtwoord?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je als medewerker of als beheerder het wachtwoord van een Personio-account kunt resetten.

Je wachtwoord resetten als medewerker

Je kunt het wachtwoord van je Personio-account resetten via het inlogscherm van Personio.

Ga om je wachtwoord te resetten naar je Personio-bedrijfspagina en klik op Wachtwoord vergeten?.

Voer het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen op je Personio-account. We sturen je een e-mail met een link. Gebruik deze link om het wachtwoord van je Personio-account te resetten.

Wachtwoorden resetten als beheerder

beheerders kunnen een e-mail naar medewerkers sturen waarmee ze hun Personio-wachtwoord kunnen resetten. Ga hiervoor naar het profiel van de betreffende medewerker, klik op Account beheren en selecteer E-mail om wachtwoord opnieuw in te stellen verzenden.

Na drie mislukte inlogpogingen wordt het Personio-account van de medewerker vergrendeld. Hier lees je hoe je een vergrendeld gebruikersaccount opnieuw activeert.