Gegevens doorsturen naar externe jobboards via de promotiefunctie

Als je de promotiefunctie van Personio gebruikt (Multiposting en Automatische publicatie), worden specifieke gegevens vanuit Personio naar de externe jobboards gestuurd. In de onderstaande tabel zie je welke gegevens worden gedeeld met de jobboards, en waar je deze gegevens kunt aanpassen in Personio.

Opmerking
De informatie in deze lijst kan enigszins afwijken voor de verschillende jobboards.

Veld in Personio

Waar vind je dit veld?
Bedrijfsnaam

Instellingen > Organisatie > Bedrijf

Bedrijfslogo

Instellingen > Werving & selectie > Werving & selectie > Carrièrepagina
Functiebenaming Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving

Titels van functieomschrijvingsvelden

Instellingen > Werving & selectie > Werving & selectie > Functieomschrijvingen

Bedrijfsomschrijving (Over ons) Instellingen > Werving & selectie > Werving & selectie > Carrièrepagina
Functieomschrijving, kwalificaties en verdere informatie

Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving

Kantoor (straat, postcode, plaats, land)

Instellingen > Organisatie > Kantoren
Beroep (bijv. marketing) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Deelgebied beroep (bijv. evenementen/promotie) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Type dienstverband (bijv. tijdelijk, vast) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Deelgebied dienstverband (bijv. deeltijd, voltijd) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Ervaring (bijv. stagiair, startersfunctie) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Ervaring in jaren (bijv. 1-2 jaar, 2-5 jaar) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving > > Metagegevens functie bewerken
Link naar functiepagina Kan worden overschreven met de URL naar de eigen functiepagina als de Personio-carrièrepagina is uitgeschakeld.
Link naar sollicitatieformulier Kan worden overschreven met de URL naar het eigen sollicitatieformulier als de Personio-carrièrepagina is uitgeschakeld.

Preview van functie (HTML)

hostname.jobs.personio.de/job/123456
E-mailadres van bedrijf voor sollicitaties (bijv. hostname@m.personio.de) Instellingen > Werving & selectie > Werving & selectie > Algemeen > E-mailinstellingen Werving & selectie
Trefwoorden (optioneel) Werving & selectie > Details weergeven > Omschrijving

Info
Afhankelijk van welk type vacature je op een bepaald jobboard wilt plaatsen, past het jobboard het design van de vacature mogelijk aan de lay-out van de eigen website aan. Dat betekent dat de gegevens die naar het jobboard worden gestuurd alleen tekst kunnen bevatten, of tekst én je ontwerpkeuzes.