Hoe stuur ik automatisch e-mailbevestigingen voor sollicitaties?

In dit artikel lees je hoe je automatische e-mailbevestigingen voor sollicitaties instelt in Personio. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen > WERVING & SELECTIE > Werving & Selectie > Categorieën.
  2. Selecteer een Wervingscategorie en klik op Bewerken.
  3. Bepaal nu of kandidaten een automatische bevestiging moeten krijgen dat hun sollicitatie is ontvangen. Vink hiervoor de volgende selectievakjes aan:

Voor sollicitaties via sollicitatiemodule Er wordt automatisch een e-mailreactie naar de kandidaat gestuurd wanneer er een sollicitatie wordt ingediend via de sollicitatiemodule van Personio.
    Voor sollicitaties per e-mail Er wordt automatisch een e-mailreactie naar de kandidaat gestuurd wanneer een sollicitatie wordt ontvangen per e-mail en is toegewezen aan een functie.
  4. Je kunt ook een sjabloon en het adres van de afzender opgeven. Lees hier hoe je e-mailsjablonen maakt.