Hoe heractiveer ik een vergrendeld account van een medewerker?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een vergrendeld medewerkersaccount heractiveert via je Personio-account.

Na drie mislukte inlogpogingen wordt het account vergrendeld en verschijnt de volgende foutmelding:

Als beheerder of HR-manager kun je het account opnieuw activeren door naar het betreffende medewerkersprofiel te gaan en Account beheren te selecteren:

In het accountbeheer kun je het account opnieuw activeren door op E-mail om wachtwoord opnieuw in te stellen verzenden of Nieuw wachtwoord instellen te klikken.