Een enkel document uploaden naar een medewerkersprofiel

In dit artikel wordt beschreven hoe je een enkel document (of meerdere documenten een voor een) rechtstreeks naar de Personio-accounts van je medewerkers kunt uploaden.

Een enkel document uploaden

• Ga naar het medewerkersprofiel waar je een document naar wilt uploaden. Ga naar Documenten > Uploaden

• Voeg het document toe door het gewenste bestand te uploaden of naar het venster te slepen.

• Voer een naam in en selecteer de categorie voor het document. Je kunt ook een opmerking en datum toevoegen. Klik op Uploaden om het proces te voltooien.

• Personio voert vervolgens een virusscan uit op het document en het pictogram 🔄 wordt weergegeven. Als het document veilig is, kan het worden gedownload. Als het document niet als veilig wordt beschouwd, verschijnt er een ⚠️-pictogram en kun je het alleen verwijderen.

Je IT-afdeling kan ook een API-integratie creëren die een document automatisch uploadt naar het betreffende medewerkersprofiel. Alle technische documentatie is te vinden in onze Developer Hub.

Het document bewerken

Het document wordt vervolgens onder de relevante categorie gegenereerd. Je hebt de volgende opties:

• Klik op de documentnaam om een preview te bekijken.
  • Klik op het blauwe potloodpictogram om de categorie, titel, datum of opemerkingen van het document te bewerken.
  • Download het document.
  • Verwijder het document.
  • Er wordt aanvullende informatie weergegeven over de grootte van het bestand en de datum waarop het is aangemaakt.

In dit artikel lees je hoe je meerdere documenten uploadt.

Bij het uploaden van bestanden naar Personio worden de volgende bestandstypen ondersteund: .docx, .doc, .jpg .zip, .png, .txt, .jpeg, .odt, .xlsx, .rtf, .htm, .xls, .p7s, .pptx, .pages, .rar, .ppt, .gif, .tif, .html, .msg, .asc, .tiff, .wps, .bmp, .7z, .csv, .ics, .vcf, .dotx, .numbers, .eps, .gz, .ods, .otf, .odp, .odg, .rtfd, .txz, .webarchive, .xml, .xps, .md, .fax