Documentsjablonen beheren

In dit artikel lees je hoe je documentsjablonen beheert op het tabblad Documenten van het medewerkersprofiel.

Een documentsjabloon gebruiken

Ga naar het medewerkersprofiel waarvoor je een documentsjabloon wilt uploaden. Open hiervoor het tabblad Documenten en klik op Nieuw creëren.

Selecteer een van de documentsjablonen die je eerder hebt aangemaakt.

Nadat je het gewenste sjabloon hebt geselecteerd, krijg je een lijst met variabelen (plaatshouders) en een voorbeeld van het document te zien. De informatie die in het medewerkersprofiel opgeslagen, wordt direct weergegeven in de sjabloon. Vul alle andere verplichte plaatshouders handmatig in.

Indien het eerder aangemaakte documentsjabloon selecteerbare tekstblokken bevat, kun je voor elk blok een van de beschikbare alternatieven selecteren. Voor meer informatie klik je hier.

Selecteer ten slotte het gewenste Bestandstype en klik op de knop Creëren onderaan de pagina.

Het document wordt vervolgens onder de relevante categorie gegenereerd. Je hebt de volgende opties:

• Klik op de documentnaam om een preview te bekijken.
  • Klik op het blauwe potloodpictogram om de categorie, titel, datum of opmerkingen van het document te bewerken.
  • Download het document.
  • Verwijder het document.
  • Er wordt aanvullende informatie weergegeven over de grootte van het bestand en de datum waarop het is aangemaakt.